Tip na vianočný darček: DARUJTE PREHLIADKU VINOHRADOV A OCHUTNÁVKU VÍN

Tip na vianočný darček

Ticho prírody, čistý vzduch, jedlo z lahodných miestnych surovín, osviežujúce vychladené vína, tajomstvá mužlianskeho vinohradu a pohostinnosť, ktorá zahreje pri srdci aj na duši. Toto všetko sme vložili do tohto darčekového balíčka bohatého na zážitky.

TAJOMSTVO MUŽLIANSKEHO VINOHRADU OČAMI MIESTNYCH

Strávte príjemné popoludnie so svojimi blízkymi a spoznajte s nami mužliansky vinohrad tak, ako ho poznajú len domáci. Skryté zákutia, pokoj tohto miesta, príbehy hodné legiend, viac ako 1000-ročnú históriu oblasti, terroir.

    

PROFESIONALITA A POKOJ

Porozprávame sa o odrodách viniča, pestovaní hrozna, vinárstve a o tom, prečo sa oplatí vdýchnuť miestnemu vinárstvu opäť pulzujúci život. Chceme opäť naplniť staré vinárstva smiechom, veselosťou a obohacujúcimi rozhovormi.

To všetko pri obdivovaní úžasného výhľadu pri popoludňajšom slnku, pohladení viniča a popíjaní vín s ďalšími a ďalšími lahodnými miestnymi pochúťkami.

     

 
KOMU TO ODPORÚČAME?

Nezabudnuteľná, srdečná pohostinnosť, o ktorú sa vždy snažíme, poskytuje úžasný priestor pre rodinných príslušníkov, starých otcov, staré mamy, rodičov a dokonca aj najmladšiu generáciu, aby si našli cestu k sebe navzájom počas prehliadky našich vinohradov. Ak chcete tento rok obdarovať svojich blízkych niečím naozaj výnimočným a chcete byť toho súčasťou, darujte to najcennejšie: kvalitne strávený čas. Príďte sa ponoriť do pokojnej atmosféry mužlianskeho vinohradu a vytvorte si nové spomienky pri hravej ochutnávke vín a nápojov, do ktorej sa zapoja aj najmenšie deti a dokonca aj šoféri.

Ak sa chcete tento rok viac sústrediť na váš partnerský vzťah a stráviť spolu viac kvalitného času uprostred hektických všedných dní, prekvapte ho týmto romantickým darčekom. Prežite víkend plný zážitkov vo vinárskej oblasti a zabavte sa spoločne. Ak máte obavy ohľadom ubytovania, radi vám pomôžeme nájsť pre vás to najideálnejšie ubytovanie zo širokej ponuky v okolí. Nie je to zlý nápad ani na svadobný dar.

Na záver srdečne odporúčame prehliadku našich viníc s ochutnávkou vína aj keď chcete stráviť na zážitky bohaté popoludnie so svojimi najbližšími priateľmi. Ak je čo i len jeden z vás introvert a nemá rád veľké rušné davy ľudí, tak ticho vinohradníckych kopcov skrášlené štebotajúcimi vtákmi bude balzamom pre vašu dušu unavenú zhonom všedných dní. Príďte a degustujte s nami.

      

 

EXKLUZÍVNA PONUKA

V roku 2024 uskutočníme spolu 15 prehliadok vinohradov s ochutnávkou vín.
Ak chcete, aby niektorá z týchto prehliadok bola vaša, objednajte si ju do 15. decembra 2023.

 

Čo zahŕňa prehliadka vinohradov s ochutnávkou vín?

  • Prechádzka so sprievodcom v našich obľúbených viniciach, pričom vám povieme o miestnom živote a dôležitosti tohto miesta. Isto oceníte ten pokoj a môžete si spraviť aj krásne fotografie. Dá sa absolvovať pešo alebo autom v spojení s krátkou prechádzkou.
  • Riadená degustácia 4+1 druhov prémiového vína vyrobeného z hrozna dopestovaného v navštívených vinohradoch. Degustácia prebieha v tieni orechov pred našou pivnicou, v prípade dažďa v degustačnej miestnosti pivnice. V prípade špeciálneho dopytu medzi degustované vína priložíme aj špeciálny druh, starostlivo strážený v archíve.
  • Výber "vínnych mís" zložený zo sezónnych miestnych pochúťok, pozostávajúci z údenín, syrov, pečiva, zeleniny, ovocia, semienok, sladkostí, podľa aktuálnej ponuky.
  • Záleží nám na tom, aby sa vodiči a naši hostia, ktorí nepijú alkohol, dobre bavili. S ohľadom na nich sme pripravili výber sezónnych domácich limonád (aspoň 2-3 druhov) so zaujímavými kombináciami chutí, aby o zážitok z degustácie neprišli ani oni. Samozrejme sú k dispozícii všetkým hosťom, rovnako ako aj voda a sóda na stoloch.
  • Pre našich hostí, ktorí nekonzumujú alkohol, sme pripravili prekvapenie. Ako kompenzáciu im poskytneme možnosť vybrať si na konci degustácie fľašu vína bez ohľadu na cenu, ktorú si potom môžu odniesť so sebou.
  • Fakultatívne je možné navštíviť aj pivnicu a zakúpiť si víno z celého sortimentu pivnice s 10% zľavou.

Dĺžka trvania celého programu je cca. 3-3,5 hodiny.

Lokalita: Vinohradnícky vrch Mužla (140 km od Bratislavy, 1,5 hodín z Trnavy, 10 minút autom od Štúrova)

       

Kto garantuje odbornosť vinohradníckej prehliadky: Imrich Borvák - zakladajúci majiteľ, znalec vinohradu Mužla. Nepoznám nikoho, kto by poznal alebo mal rád obec Mužla a mužliansky vinohrad lepšie ako on.

Kto organizuje degustáciu: Mária Borvák - zakladajúca majiteľka, nadšená vinárka

 

CENA PREHLIADKY VINOHRADOV A OCHUTNÁVKY VÍNA je 130,00 EUR/2 OSOBY

Balíček je možné objednať e-mailom na adrese info(zavináč)borvak(bodka)sk. Nezabudnite, že pri objednávke nad 10 osôb poskytujeme množstevnú zľavu. Podrobnosti dohodneme e-mailom.

Ak sa chcete o ponuke dozvedieť viac, kliknite na nasledujúci odkaz a prečítajte si najčastejšie otázky v spodnej časti stránky.