Karácsonyi ajándékötletünk: Ajándékozz Szőlőhegyi dűlőtúra és borkóstoló csomagot

Karácsonyi ajándékötlet

A természet csendje, tiszta levegő, finom helyi alapanyagokból készült ételek, gyöngyözőre behűtött, izgalmas borok, a muzslai szőlőhegy titkai, és szívet-lelket melengető vendéglátás. Ezeket tettük egy élménydús ajándékcsomagba.

A muzslai szőlőhegy titkai a helyiek szemével

Tölts el nálunk egy kellemes délutánt a szeretteiddel, és ismerd meg velünk a muzslai szőlőhegyet úgy, ahogyan csak a helyiek ismerik. A rejtett zugokat, a hely nyugalmát, a legendákba illő történeteket, a környék több mint 1000 éves történelmét, a terroirt.

    

Szakértelem és derű

Mesélünk a szőlőfajtákról, a szőlőtermesztésről, borkészítésről és arról, hogy miért érdemes újra vibráló életet lehelni a helyi borászatba. Kacagással, derűvel, és életet adó beszélgetésekkel szeretnénk újra megtölteni a régi présházakat.

Mindezt úgy, hogy közben csodáljuk a lenyűgöző kilátást a délutáni napsütésben, megsimogatjuk a szőlőtőkéket, majd az onnan származó borokat kortyoljuk finomabbnál finomabb helyi ínyencségekkel.

     

 
Kinek ajánljuk?

Az emlékezetes, szívhez szóló vendéglátás, amire minden alkalommal törekszünk, csodálatos teret ad arra, hogy a családtagok, nagypapák, nagymamák, szülők, sőt még a legifjabb generáció is megtalálja egymás szívéhez az utat egy Szőlőhegyi dűlőtúra alkalmával. Ha idén valami igazán különlegeset szeretnél ajándékozni a szeretteidnek és annak Te is részese szeretnél lenni, akkor ajándékozd azt, ami a legértékesebb: az együtt töltött, minőségi időt. Gyertek, és merüljetek el a muzslai szőlőhegy nyugalmat árasztó hangulatában, és teremtsetek új emlékeket egy kis játékos bor- és szörpkóstolóval, amibe a legkisebbek, sőt a söfőrök is be tudnak kapcsolódni.

Ha idén inkább a párkapcsolatodra szeretnéd a hangsúlyt fektetni, és a hektikus kétköznapok közepette több minőségi időt együtt tölteni a Pároddal, akkor lepd meg ezzel a romantikus ajándékkal. Töltsetek el a borrégióban egy élményekkel teli hétvégét, és töltekezzetek közösen. Ha a szállás miatt aggódnál, szívesen segítünk megtalálni a számotokra legideálisabb szálláshelyet a környékbeli gyönyörű választékból. Nászajándéknak sem utolsó ötlet.

Végül pedig szívből ajánljuk a Szőlőhegyi dűlőtúra és borkóstoló csomagot akkor is, ha a szívednek legkedvesebb barátaiddal szeretnél egy élményekben gazdag délutánt eltölteni a környéken. Ha csak egyikőtök is introvertált, és nem szereti a nagy, nyüzsgő tömeget, akkor a szőlőhegy madárcsicsergéssel ékesített csendje balzsam lesz a hétköznapok forgatagában megfáradt léleknek. Gyertek, és játszatok velünk borkóstolósat.

      

 

EXKLUZÍV AJÁNLAT

A 2024-es szezonban összesen 15 darab Szőlőhegyi dűlőtúra és borkóstoló alkalmat tartunk.
Ha szeretnéd, hogy az egyik ilyen alkalom a Tiétek legyen, akkor rendeld meg 2023. december 15-ig.

 

Mit tartalmaz a Szőlőhegyi dűlőtúra és borkóstoló csomag?

  • Vezetett séta a kedvenc dűlőinkben a muzslai Öregújhegyen, miközben mesélünk az itteni életről és a hely jelentőségéről. Gyönyörű fotók és a lélek nyugalmának szülőhelye ez. Ezt igény szerint gyalog, vagy autóval és egy rövid sétával egybekötve is megtehetjük.
  • 4+1 féle prémium bor kóstolása és bemutatása, amelyek a meglátogatott dűlőkben termett szőlőből készültek. A kóstolót a pincénk előtti diófák árnyékában tartjuk, esős idő esetén pedig a pince kóstolóhelyiségében. Extra igény esetén egy-egy különleges, az archívban féltve őrzött tételt is csempészünk a kóstolt borok közé.
  • Borkorcsolya válogatás szezonális helyi finomságokból összeállítva, amely felvágottakból, sajtokból, pékáruból, zöldségekből, gyümölcsökből, magvakból, édességekből áll, az éppen aktuális kínálat alapján.
  • Fontos számunkra, hogy a sofőrök és az alkoholt nem fogyasztó vendégeink is jól érezhessék magukat. Rájuk gondolva egy szezonális házi szörpválogatást készítettünk (leaglább 2-3 fajta), izgalmas ízkombinációkkal, hogy a kóstolás élményéből ők se maradjanak ki. Természetesen minden vendég számára elérhető, mellé víz és szóda is kerül az asztalokra.
  • Alkoholt nem fogyasztó vendégeink számára meglepetéssel készülünk. Kárpótlásként lehetőséget biztosítunk, hogy a borkóstoló végén válasszanak egy-egy palack bort, bármelyiket a kínálatból árra való tekintet nélkül, amit aztán elvihetnek magukkal.
  • Opcionálisan pincelátogatásra és borvásárlásra is nyílik lehetőség a pince teljes kínálatából 10% kedvezménnyel.

A teljes program időtartama kb. 3-3,5 óra.

Helyszín: Muzslai szőlőhegy (Budapesttől 60 km, Esztergomból autóval 15 perc)

       

Aki a dűlőtúra szakmai színvonalát garantálja: Borvák Imre – alapító tulajdonos, a muzslai szőlőhegy szakértője. Nem ismerek olyat, aki nála jobban ismerné vagy szeretné Muzslát és a muzslai szőlőhegyet.

Aki a borkóstolót tartja: Borvák Mária - alapító tulajdonos, a borászat megálmodója, a borok lelkes készítője

 

A Szőlőhegyi dűlőtúra és borkóstoló csomag ára 130,00 Eur/2 fő

A csomagot e-mailben lehet megrendelni az info(kukac)borvak.sk címen. Kérlek, ne feledjétek, hogy 10 fő feletti megrendelés esetén mennyiségi kedvezményét biztosítunk. A részleteket e-mailben egyeztetjük.

Ha szeretnél többet megtudni az ajánlatról, kérünk kattints a következő linkre, és olvasd el a leggyakoribb kérdéseket az oldal alján.

Címke: